NY vuosi yrittäjänä

Cospa NY
Yritys valmistaa kirjatelineitä, joista on apua kun laittaa ruokaa, lukee, opiskelee tai kun tarvitsee vain tukevaa alustaa. Teimme myös ennen keittokirjoja, mutta luovuimme niiden valmistuksesta kustannussyistä.

Toimitusjohtajana toimii Heidi Huttunen
Talouspäällikkönä Susanna Heikkilä
Markkinointipäällikkönä Kaisa Henriksson
Myyntipäällikkönä Noora Kuosmanen

GebreX NY - Yritysesittely

GebreX NY on kahvituksia isännöivä ja monipuolisia kiinteistö- ja puutarhan ylläpitotöitä tekevä kolmen yläneläisen nuoren miehen yritys. Toiminta aloitettiin syksyllä 2011 ja hommia on piisannut tarpeeksi ja välillä enemmänkin. Muun muassa haravointi ja roskien keruu ovat olleet olennaisia osia yrityksen toimenkuvassa, näkyyhän se jo logostakin.

GebreX NY on tarjonnut puutarhanhoito- ja kahvituspalveluja erillisten sopimusten mukaan lähialueiden toimijoille, lähinnä Yläneen Luontokapinetille aina mahdollisuuksien mukaan. Toimintamme on sijoittunut Yläneen Kirkonkylän alueelle vaikka hieman laajemmallekin olisimme kyenneet. Töitä on tosiaan piisannut aina ja valitettavasti olemme nyt vuoden lopussa joutuneet myös kieltäytymään joistakin tehtävistä ajan loppumisen takia.

Yritys myy myös itsetehtyjä pannunalusia, joita on saatavilla Yläneen Luontokapinetilta.

Jere Alho, toimitusjohtaja

Kuntolantie3

21900YLÄNE

Samuli Eskola, talouspäällikkö

Alvarintie 3

21900 YLÄNE

Juho Lukkala, henkilöstö- ja viestintäpäällikkö

Heinijoentie 445

21900 YLÄNE

Smoothie Bam 19.4.2012

Yrityksemme valmistaa smoothieita, mokkapaloja ja kaakaota. Myymme aina perjantaisin ruokavälitunnilla kioskiluukusta ja joskus meiltä tilataan mokkapaloja erilaisiin tapahtumiin. Lukukauden alkaessa myimme turkinpippurivanilja- ja marianne-suklaasmoothieita. Kevätlukukauden alussa kylmällä ilmalla myimme lämmintä kaakaota ja mokkapaloja. Perustaessamme yrityksen tarkoitus oli tarjota oppilaille välipaloja ja jälkiruokaa.

Ida Palojoki Toimitusjohtaja

Annika Lahtila Talouspäällikkö

Verneri Kiuru Tuotantopäällikkö

Mikael Mattila Henkilöstöpäällikkö

Benjamin Lonka Markkinointipäällikkö

Tréno NY

Yrityksemme valmistaa kierrätetyistä vinyylilevyistä tehtyjä kulhoja. Kulhot on suunnattu kaikille, jotka pitävät sisustuksesta ja arvostavat kierrätystä. Tréno pyrkii ajattelemaan kaikessa tekemisessään myös luontoa. Yrityksemme koostuu neljästä positiivisesta, reippaasta ja sosiaalisesta tytöstä.

Henkilöstö

Toimitusjohtaja Anna Virtanen

Anna hoitaa toimitusjohtajan virkaa ja huolehtii yrityksen toiminnasta ylipäänsä. Hän myös valmistaa tuotteita.

Myyntipäällikkö Milja Toivonen

Milja vastaa kulhojen myynnistä asiakkaille. Hän auttaa myös tuotteiden valmistamisessa ja markkinoinnissa.

Markkinointipäällikkö Minttu Aarnipuro

Mintulla on vastuu markkinoinnista. Hän myös valmistaa tuotteita.

Talouspäällikkö Marianne Mattila

Marianne vastaa yrityksemme kirjanpidosta ja taloudesta. Hän auttaa myös tuotteiden valmistamisessa.

FunSign

Liikeidea ja toiminta-ajatus

Yrityksemme valmistaa ja myy kylttejä. Kylttejä myydään Yläneen yhtenäiskoululle, teknisen työn luokkaan, koneiden ohje– ja varoituskylteiksi.

Valmistamme vanerista kylttien pohjat ja laudasta pohjille kehykset. Tekstit kirjoitetaan tietokoneella, lopuksi ne tulostetaan ja laminoidaan koulun laminointikoneella.

Yrityksemme julkikuva ei ole suuri, sillä valmistamme tuotettamme koulullemme.

Kyltit tulevat teknisentyön luokkaan ohjekylteiksi. Ulkopuolisille tahoille ei tuotettamme ole toistaiseksi valmistettu.

Yrityksen henkilöstö:

Oskari Joukas, toimitusjohtaja