Yläneen Yhtenäiskoulu

Tervetuloa Yläneen yhtenäiskoulun sivulle!

Koulumme sivuja päivitetään parhaillaan ja ne muuttuvat Pöytyän kunnan sivujen alle.

Koulu on toiminut yhtenäiskouluna (luokat 1 - 9) syksystä 2005 lähtien. Syksystä 2007 alkaen 6. luokka siirtyi myös aineenopetuksen piiriin. Uusi opetussuunnitelma on käytössä luokilla 1-8. Yhdeksäsluokka opiskelee vielä tämän lukuvuoden vanhan opetussuunnitelman mukaan.

Lukuvuoden 2018-2019 teemana on kaikissa Pöytyän kouluissa LUONTO, jota toteutetaan opetussuunnitelman monialaisten oppimiskokonaisuuksien avulla

Oppilaiden oman vastuun korostamista sekä vastuun kantamista omista teoista jatkamme aikaisempien vuosien malliin.

Tavoitteiden toteutuksessa käytetään erilaisia teemapäiviä ja juhlia, jotka pyritään rakentamaan luokille

1 - 9 yhteisiksi niin, että kaikissa ryhmissä on oppilaita ekaluokkalaisista yhdeksäsluokkalaisiin.